Újabb érdekes termék csatlakozott a Xiaomi-féle Youpin családhoz, amit a német székhellyel rendelkező Wiha gyárt a cégnek.

A Xiaomi Wiha Zu Hause cordless drill egy akkumulátoros, tehát kvázi vezetékmentes fúró és csavarhúzó, méghozzá 1,6 kilogrammos tömeggel és 21 x 22,5 x 7,5 centiméteres méretekkel. Alul van hely a 20V-s telepnek, ami 1500 mAh kapacitású. A teljes feltöltés 80 percbe telik.

A fúró igencsak erősnek mondható így kategórián belül, hiszen a Mabuchi elektromotornak köszönhetően akár 40 Nm-es nyomatékra is képes. Összesen 15 csavarozási tartomány állítható be, de természetesen a fúró mód is alkalmazható.

Van még kapcsoló a sebesség megadására, két fogokazban lehet ezt állítani, plusz a forgási irányt is megváltoztathatjuk. Jó ötlet a ledes fény, ami a fúrófejek mellett/mögött található, így még akár sötétben is tudjuk használni a készüléket.

A Xiaomi Wiha Zu Hause alighanem a legtöbb otthoni házimunkához megfelelő társ tud lenni, és számos tartozékot csomagolnak a dobozba, úgy mint fúrófejek, átalakítók, hosszabbító, vagy töltőadapter.

A fúró ára 155,99 dollár, ami mostani árfolyamon 46 ezer forintnak felel meg, tehát egyáltalán nem olcsó, komoly konkurensekkel kell számolni, ám a 40 Nm-es azért érezteti, miért kerül ennyibe.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu