mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

A mai napig rendkívül nagy népszerűségnek örvend a Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, hiszen nagy szívóerejének és fejlett navigációjának köszönhetően tényleg segíti a mindennapi takarítást. A gyártó viszont emelte a tétet és piacra dobta az utódot, a Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro modellt, ami már megvásárolható az mStore üzletekben (Lurdy, Debrecen Fórum, Szeged Árkád)

A készülék immár 3000 Pa-os szívóerőre képes, ami jelentős ugrás az elődhöz viszonyítva, a porszívó funkció mellett pedig felmosni is tud, a szónikus technológiának köszönhetően ráadásul finom és apró mozgásokkal segíti a precíz törlést.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro

A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Pro ovábbfejlesztett Lidar lézeres navigációt kapott, emellett 450 ml-es portartállyal rendelkezik, ami több napnyi port tud tárolni. Az 5200 mAh-s akkumulátor biztosítja, hogy egy nagyobb lakás esetén is maradjon még töltöttség a legtöbb szoba elérésére.

A robotporszívó természetesen integrálható a Xiaomi Home ökoszisztémába, a programon belül pedig elnevezhetők a különböző helyiségek, térképek, vagy akár virtuális fal is beállítható. A készülék fekete és fehér színben érhető el, ára pedig 139 900 forint az mStore üzletekben (a webshopba is hamarosan felkerül).

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.