Újabb számítógépes egeret dobott piacra a Xiaomi, méghozzá Mi Elegant Mouse Metallic Edition néven. Ahogy eddig, úgy ez az eszköz is Bluetooth-on, vagy 2,4 GHz-es Wifin keresztül működik, fekete és szürke színben érhető el, ára pedig Kínában 99 jüan (nettó 4700 forint).

A Mi Elegant Mouse Metallic Edition külsőleg nagyon hasonlít a novemberben bemutatott Mi Wireless Mouse 2-höz, de a rokonságát nem tagadhatná le a laposabb és gömbölydedebb Mi Portable Mouse-szal kapcsolatban sem. Egyszóval az új kütyü lényegében a korábbiak egyvelege.

Ahogy az egér neve is sugallja, homokfúvott eloxált fémből készült a burkolata, ezáltal elegáns és egyben minőségi lett. A gyártó szerint ezzel az anyaghasználattal nem csupán időtállóbb lett a periféria, de az ujjlenyomatokat sem gyűjti úgy, mint a normál megoldások.

Az aprócska Mi Elegant Mouse könnyedén elfér akár egy kabátzsebben is, az 1000 dpi-s fotoelektronikus letapogatás pedig pontos mozgást eredményez. Az új számítógépes egeret két ceruzaelem látja el energiával, nagyjából 9-12 hónapig elég ez a két energiaforrás. Az eszköz kompatibilis Windows 7/8/10, a macOS 10.10+, az Android 5.0+, valamint az iPadOS 13.4+ rendszerekkel is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu