mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Indiában is kaphatóak már a Huami újdonságai, amik remélhetőleg hamarosan Európában is elérhetőek lesznek. Az Amazfit GTR 3, GTS 3 Pro és GTS 3 készülékek számos különböző színvariációban és a megszokott formatervvel mutatkoztak be.

Nem meglepő módon az Amazfit GTR 3 Pro a legjobban felszerelt példány a maga 1,45″-es Ultra HD AMOLED (480 x 480 pixel) képernyőjével, 5 ATM vízállóságával és 450 mAh-s akkumulátorával (a GTR 3 annyiban különbözik, hogy 1,39″-es az AMOLED panel). Az okosóra Zepp OS-t futtat, ami támogatja a Bluetooth hívásokat, sőt, még fülest is lehet csatlakoztatni és a beépített tárhelyen lévő zenéket hallgatni. A sima GTR 3 nem rendelkezik adattárolóval.

Természetesen adott az alvásfigyelés, a pulzusmérés (ami úszás közben is működik), a véroxigénszint mérés, valamint a több mint 150 sportmód. Van benne beépített GPS is, hogy nyomon tudja követni a tevékenységeket. A Bluetooth 5.1-gyel rendelkező Amazfit GTR 3 Pro akár 12 napig bírja egy feltöltéssel, a sima változat pedig 21 napig is elkegyeg.

A GTS 3 testvéreivel ellentétben nem kör alakú, hanem négyzetes kialakítást kapott, méghozzá 1,75″-es, 390 x 450 pixeles AMOLED kijelzővel, kettő helyett egy gombbal és 5 ATM vízállósággal.

Az 1000 nites maximum fénysűrűség itt is adott, ahogy a Zepp OS is, a 250 mAh-s telep pedig 12 napig képes életben tartani az órát egy feltöltéssel. Más téren nincs differencia, automatikusan felismer 8 sportmódot, 150-et pedig manuálisan lehet elindíteni, van benne hőmérsékletérzékelő, véroxigénszinte mérő, giroszkóp és pulzusmérő is.

Az Amazfit GTR 3 és GTS 3 ára 160 euró, a Pro pedig nagyjából 220 euróba kerül kint.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház