A MIUI 11 szinte minden olyan Xiaomi készülékre kiadásra került, ami az utóbbi 2-3 évben került piacra. Ez viszont nem jelenti azt, hogy az Android 10 is megérkezik eme modellekre, ám a cég lázasan dolgozik és dolgozott azon, hogy a lehető legtöbb telefonra kifejlessze a legújabb főveziót.

Sok mobil meg is kapta, kezdve a Mi 9-től a Mi A2-n át egészen a Xiaomi Mi 9T Próig, most pedig újabb készülékek csatlakoznak a listához. Bizonyos régiókban már fel is bukkant a frissítést jelző buborék a Mi Mix 3-asokon, a MIUI 11.0.3.0 (QEEMIXM) egy 2 GB-os pakk, ami után már a legújabb android fog futni a telefonon.

A Mi A2 Lite sem marad(t) ki a jóból, itt a V11.0.2.0.QDLMIXM-et kell várni nagyon. DE! Többen jelezték, hogy a telepítés után használhatatlanná vált a telefon, amit alighanem már vizsgál a Xiaomi, szóval érdemes inkább kivárni még egy kicsit. Aki türelmetlen, annak az update elhozza a rendszerszintű sötét módot, számos optimalizációt, új gesztusokat, a Lite esetén pedig megújul az FM-rádió alkalmazás is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu