A Xiaomival szoros kapcsolatban álló Huaomi újabb okosórát mutatott be Kínában. Az Amazfit Verge Lite néven forgalomba kerülő termék az Amazfit Youth Editionre hajaz, ám jóval hosszabb üzemidőre képes.

Az Amazfit Verge Lite 499 jüanba kerül, előlapján egy kör alakű, 1,3″-es AMOLED kijelző található, aminek a felbontása 360 x 360 pixel és Gorilla Glass 3 üveg védi a karcolásoktól, a különleges bevonat pedig némileg taszítja az ujjlenyomatokat. A szilikon szíj könnyedén cserélhető, akárcsak az Amazfit Pace vagy a Stratos esetén.

A kényelmes hordhatóságot a mindössze 46 g-os tömeg biztosítja. Az Amazfit Verge Lite képes mozgási tevékenységek monitorozására, valamint pulzusmérésre is, utóbbi ha túlzottan magas, akkor az óra figyelmezteti a felhasználót. 11 féle sport módot ismer a készülék, ráadásul szerencsére nem maradt ki a GPS (GLONASS) sem.

Az okosóra akár 20 napot is kibír egy töltéssel, de ha a GPS be van kapcsolva, akkor 40 órányi használatra redukálódik ez az egyébként igen hosszú üzemidő. Egyelőre nincs információnk arról, hogy globálisan/Európában mikor, vagy egyáltalán elérhető lesz-e.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSGizmoChina
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.