mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

A Xiaomi ecopartnere újabb készüléket dobott piacra. A Haylou RS4 Plus leginkább a sportolásra koncentrál, hiszen képességei között különböző fitnesztevékenységek monitorozása, véroxigénszint és pulzusmérés, valamint hőmérsékletmérés található.

Haylou RS4 Plus

Mind férfiak, mind nők számára jó választásnak tűnik a készülék, hiszen IP68 védettséggel rendelkezik, a több mint 100 különböző tevékenység közben a lépéseket, vagy éppen az elégetett kalóriákat is kikalkulálja az új modell. A sportok között többek között biciklizést, kosárlabdázást, futballt vagy akár tollaslabdát is találunk.

Haylou RS4 Plus

A Haylou RS4 Plus 1,78″-es, 60 Hz-es, 368 x 448 pixel felbontású AMOLED kijelzőt kapott, rengeteg különböző számla közül lehet választani, az óra tömege pedig mindössze 57 gramm. Belül 230 mAh-s energiaforrást találunk, ami átlag 10 napos üzemidőt tud garantálni, függően a használat módjától.

Haylou RS4 Plus

GPS-ről nem esett szó, ellenben arról igen, hogy az okosóra iOS és Android rendszerekkel is kompatibilis, ára pedig külföldön nettó 60 dollár. Remélhetőleg a közeljövőben az mStore üzletekben is kapható lesz.
mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.