A Mibro márkáról valószínűleg kevesen hallottak itthon, pedig a Xiaomi ökoszisztémába tartozó cégről van szó. Most egy okosórával rukkoltak elő, méghozzá Mibro Air néven, és a hírek szerint november 30-án kerül majd forgalomba a kütyü, méghozzá meglehetősen kedvező árcímkével.

A Mibro Air minőségi anyaghasználattal rendelkezik, ami fém keretet is jelenti többek között, hogy jobban ellenálljon a sérüléseknek. Az IP68-as védettség úszásra nem biztos, hogy alkalmassá teszi, de legalább esőben nem kell félteni.

A mindössze 9,2 mm vastag óra 1,28″-es, 240 x 240 pixeles, kör alakú TFT kijelzőt kapott, a színes megjelenítő az előlap 95%-át foglalja el. Nem kell félni a TFT paneltől, különféle jól megrajzolt ikonok segítik a jó olvashatóság. A készülék 12 különböző sport módot képes felismerni, legyen az futás, séta, futball vagy tenisz. Természetesen adott a pulzusmérés is, a különböző adatokat pedig a Mibro alkalmazásban lehet kielemezni.

A Mibro Air 200 mAh-s akkumulátora 10 napos használatot ígér, a Bluetooth 5.0-n keresztül kapcsolódó eszköz pedig képes az értesítéseket is kijelezni. Az ára 33 dollár, vagyis nagyjából 10 ezer forint. Az európai elérhetőségről egyelőre még nem tudunk beszámolni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag