Igencsak aktív manapság Kínában a Xiaomi, hiszen folyamatosan bombázza újabbnál újabb termékekkel a vásárlókat. Most épp a Xiaomi Body Scale 2 és a Xiaomi Body Fat Scale 2 mutatkozott be, méghozzá igencsak kedvező áron.

Mind a Xiaomi Body Scale 2, mind pedig a Xiaomi Body Fat Scale 2 LED kijelzővel rendelkezik, ami csak akkor villan fel, ha használatba vesszük őket. Az impozáns külsőhöz lekerekített sarkok és edzett üveglap járul hozzá, az érzékenység pedig megdöbbentően jó, 50-100 grammos pontossággal képesek mérni a mérlegek.

A két új készülék Bluetooth 5.0-t használ a kapcsolódáshoz, a sima modell képes gyümölcsöket, kisebb tárgyakat is megmérni, lényegében nincs alsó limit. Sőt, még az egyensúlyérzékenységünket is tesztelhetjük, egy lábbal ráállunk a mérlegre, a mozgásból pedig kalkulál az eszköz.

A Xiaomi Body Fat Scale 2 extrája, hogy a test-zsír százalékot is monitorozza, információval szolgál arról, hogy mennyire vagyunk túlsúlyosak, mennyi a csontozatunk tömege stb. Lényegében tehát többet tud, mint a Xiaomi Body Scale 2. Egyelőre nem tudjuk, itthon kaphatóak lesznek-e a mérlegek, reméljük igen, de még kérdés, hogy mikor.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu