Hivatalosan is leleplezésre került a Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition. Az okosóra egyelőre csak Kínában lesz kapható, méghozzá 649 jüanos áron, ezért cserébe pedig véroxigénszint mérést és 117 sportmódot kap a vásároló.

Na meg egy csomó jó tulajdonságot is, kezdve az 1,39″-es, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED kijelzővel, amire 120 különböző számlap tehető ki, ráadásul anélkül is képes mutatni az időt, hogy a csuklónkat fel kellene emelni ehhez.

A karunkon pedig szinte észre sem vennénk, hogy ott az óra, mivel 32,5 grammot nyom, pont ezért sportolásra is alkalmas a kütyü. Egyelőre hat szín közül lehet választani, ki milyennek álmodja meg a saját óráját. Belül felsőkategóriás, 12 nm-es GPS chip található, ennek megfelelően gyors és pontos helymeghatározással és GLONASS, Galileo plusz BDS támogatással.

Ne felejtsük el az 5 ATM vízállóságot és a jó néhány szenzort sem: SpO2, fényérzékelő, barométer, iránytű, giroszenzor és gyorsulásmérő.

A Xiaomi Mi Watch Color Sports Edition egy feltöltéssel 16 napos normál üzemidőre képes, ha pedig folyamatosan használjuk a GPS-t, akkor 50 órát bír ki egyhuzamban a készülék. kiemelendő még a 117 sport mód, köztük az úszással, biciklizéssel, triatlonozással, ezek és a napközben folyamatosan képes pulzust is mérni az eszköz, Kínában pedig még belül lévő NFC-vel is lehet fizetni.

Mi Store Lurdy Ház (Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag