Ahogy az már várható volt, a Xiaomi kötelékébe tartozó Huami újabb okosórával lepte meg a közönséget, ez lett az Amazfit Ares. A strapakütyü 70 sportmódot ismer (van zumba és egy csomó küzdősport is), rendelkezik GPS-szel, pulzusmérővel, valamint rendszerszinten integrálták a különféle teljesítményértékeléseket, köszönhetően a Firstbeat platformnak.

Az óra 1,28″-es, 176 x 176 pixel felbontású, transzreflektív, színes érintőkijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 3 üveg véd a sérülésektől. A megerősített polikarbonát burkolat mindössze 48 grammot nyom, az 5 ATM vízállóság sem maradt el. A készülék Biotracker PPG optikai pulzusmérővel is bír, plusz képes az alvás monitorozására is.

Az Amazfit Ares bármilyen Android 5.0+ vagy iOS 10+ rendszert futtató eszközhöz csatlakoztatható Bluetooth-on. Az akkumulátor 200 mAh-s, ezzel nagyjából 14 napnyi üzemidő érhető el és 2 óra alatt lehet feltölteni. Sőt, ha kikapcsoljuk a Bluetooth-t és a pulzusmérést, akkor óra üzemmódban akár három hónapig is elél a kütyü egy feltöltéssel.

A Huami 499 jüanos (~ bruttó 30 ezer forintos) árat szabott meg az Aresnek, ami először Kínában lesz csak kapható, később érkezik majd csak Európába.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.