A Xiaomi, amit alighanem a legtöbben az okostelefonokról ismernek, lerántotta a leplet az okoságyáról. Tehát hiába áll minden fejlesztés középpontjában a mobilos szegmens, újabb piacokra sem fél betörni a gyártó. A modell neve 8H Milan Smart Electric Bed, ami a Xiaomi kötelékébe tartozó Chengdu Fun Sleep Technology Co. által készült.

A 8H Milan Smart Electric Bed gombok és hang segítségével vezérelhető. Lényege, hogy a felhasználó igényeinek megfelelően lehessen beállítani szinte minden részét, ezáltal sokkal minőségibb alvást és komfortérzetet eredményezve.

Az elektromos okoságyat két motoros mechanizmus működteti, így az alsó és a felső felét is külön lehet konfigurálni. A hátlap 0 és 60 fok között állítható, a lábakat pedig 30 fokban lehet magasabbra helyezni. Alapesetben a felhasználók ötféle előre beállított fokozat között választhatnak; normál, horkolásgátló, olvasó, TV, valamint zéró gravitációs mód.

Az okoságy nagyszilárdságú üvegszálból és ötvözött acélból készült, a keret pedig jóval ellenállóbb a normál társainál, mondjuk a 75 kg-os tömeg jelzi, hogy itt nem egy pihekönnyű megoldásról beszélünk. Az öt válaszfal és a szilárdság akár 1000 kg tömeg tartására is képes.

A 8H Milan Smart Electric Bed lelke a nyolcadik generációs Litchi technológia, ami igazából egy környezetbarát anyag, a bőrhöz hasonló textúrával és fényességgel.  Az elektromos okoságy ára Kínában 1999 jüan lesz, az értékesítés december 3-tól kezdődik. Európai megjelenésről nem esett szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.