Még decemberben mutatta be az Amazfit X-et a Xiaomi partnercége, ami hajlított OLED kijelzővel hívja fel magára a figyelmet. Az aktivitásmérő immár az előrendelési fázisba került, sőt, sok mindent megtudhattunk róla.

Az Indiegogón indult útnak a közösségi gyűjtés, aki most leadja a rendelést, annak mindössze 149 dollárt kell kicsengetnie, aki viszont a 2020. augusztusi megjelenéséig kivár, az már mélyebben kell, hogy a zsebébe nyúljon, nyár végén ugyanis 329 dollár lesz a végleges ára a kütyünek.

Az Amazfit X szépségét a 2,07″-es AMOLED kijelző adja, ami 206 x 640 pixelt jelenít meg, és akár 400 nites fénysűrűségre is képes. A cég mindent megtett a dizájn érdekében, hiszen nem csupán a képernyő, hanem szinte minden alkatrészt meghajlítottak egy kicsit. A strapabírás is biztosított, hiszen az alaplap bírta a 700 fokos hevítést is.

A vállalat minden fizikai gombot száműzott, ezek helyett nyomásérzékeny területet alakított ki oldalt. Továbbfejlesztett pulzusmérő is került a karperecbe, ami 24 órán keresztül tud mérni a szívdobbanásokat, ezen kívül még véroxigénszintmérés, valamint GLONASS támogatással ellátott GPS is rendelkezésre áll.

A 205 mAh-s akkumulátor 7 napos üzemidőt garantál az Amazfit X-nek, a töltés pedig egyszerű, a vízálló kivitelezés ellenére is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu