A koronavírus negatív hatásai beláthatatlanok. Egészségügyileg, gazdaságilag, lelkileg is hatalmas összeomlást hagy majd maga után, már ha egyszer vége lesz ennek a rémálomnak. Egyelőre a legjobb döntés az, ha otthon maradunk és megpróbáljuk kivárni, plusz bízni abban, hogy a lehető leghamarabb megállíthatjuk a terjedést, hogy a korábbi életvitelünkhöz minél hamarabb részben vagy egészében visszatérhessünk. A mostani cikkben segítünk egy kicsit, hogy mégis milyen eszközökkel lehet vagy elütni az időt otthon, vagy pedig felszerelni a lakást, hogy minél legkényelmesebb és hasznosabb legyen a bezárkózás. #stayathomewithmi

Maradj egészséges, tartsd meg a fittséged

 • Mi Body Composition Scale 2: az, hogy hány kilót mutat egy mérleg, az csak egy dolog, ám nem mindegy, hogy súlyunk hogyan áll össze. Ezzel a kütyüvel összesen 13-féle adatot nyerhetsz ki a testedről, legyen az a test-zsír százalék, vagy éppen a csont- és izomtömeged.
 • Mi Smart Band 4: ez a fitnesz karkötő egyrész biztosan jól áll majd a csuklódon, másrészt pedig segít monitorozni a sporttevékenységeket, de akár a lépéseket is számolja, vagy éppen értesít a hívásokról, üzenetekről.
 • Mi Air Purifier 3H: ezzel az okos légtisztítóval nem csupán a portól szabadulhatsz meg könnyedén, hanem a spóráktól, szennyeződésektől, valamint akár még a baktériumoktól is. Igen, ezekben az ínséges időkben egy ilyen eszköz különösen jól jöhet.

Tartsd a kapcsolatot a szeretteiddel

 • Redmi Note 8 PRO: ha a legjobb kompromisszumot kötnéd a felső és a középkategória között, akkor ez lesz a Te szerelemtelefonod. Nem csupán a rendkívül erős hardver, vagy éppen a fantasztikus kijelző miatt jó választás a készülék, de a hosszú üzemidő, a három hátlapi kamera is biztosít abban, hogy nem hiába szántad rá magad a vásárlásra.
 • Mi Note 10 PRO: sokat fotózol, de ehhez nem szeretnéd mindig a komolyabb fényképezőgéped magaddal vinni? A képeket olyan képernyőn néznéd vissza, amin szinte életre kelnek majd a részletek? Ezzel a csúcskészülékkel akár 50-szeresen is rázoomhatsz bármire, maximum pedig akár 108 megapixelben fotózhatsz.

Maradj ápolt, maradj vagány

 • Amiro Mini LED Sminktükör: a sminkelés hosszú és sokszor bonyolult folyamat, de akár a bőrhibák eltakarása sem mindig egyszerű. Ezzel a sminktükörrel még fénymentesebb helyen is kicsinosíthatod magad, hiszen körbeveszi egy ledes megvilágítás, ami három szintben állítható, a beépített akkumulátornak köszönhetően pedig szinte bárhol és bármikor használható.
 • Mi Electric Toothbrush T500: a hagyományos fogkefékhez képest ezzel az elektromos fogkefékkel sokkal alaposabb fogmosás lehetséges, hiszen az erős szónikus motor, valamint a nagy sűrűségű, fémmentes, sűrűbb sörtékkel rendelkező kefefej mellett a többféle üzemmód is segítséget nyújt a mindennapokban.

Legyen neked is okos a lakásod

 • Mi Smart Sensor Set: minden Xiaomi okosotthon alapja, amely több részből áll, és meglehetősen kedvező áron lehet az alapvető szolgáltatásokhoz hozzáférni. A fő egység csengőként, riasztóként, éjszakai fényként is használható, a szenzorokkal pedig figyelheted a mozgást, vagy éppen az ajtónyitást, mindezekről pedig azokkal értesítést kérhetsz az okostelefondra.
 • Mi Home Security Camera 360° 1080p: bár a legfontosabb feladatunk most, hogy a lehető legtöbb időt otthon töltsünk, mégsem árt egy biztonsági kamera arra az esetre, ha hosszabb-rövidebb ideig távol kell lennünk a lakástól. Ilyenkor távolról figyelhetjük a történéseket, a házi kedvencek csíntalanságait, vagy gyermekünk pihenését is.
 • Mi Bedside Lamp 2: ezzel a lámpával azonnal a tetőfokára hág majd a hangulat. Vezérelheted mobilról, de akár hanggal is, és nem csupán a fényerőt, hanem a színeket is könnyedén beállíthatod.
 • Mi LED Desk Lamp 1S: mivel a legtöbben most otthonról dolgoznak, nem mindegy, hogy milyen minőségű fényben ügyködnek a laptopon, vagy nézik a monitort. Ezzel az asztali lámpával természetes, villódzásmentes fényforrásban úszik majd minden, konfigurálható négy különböző mód, plusz a fehéregyensúly és a fényerő is.

Tisztísd a lehető legkönnyebben a lakást

 • Mi Robot Vacuum Mop PRO: szeretnél úgy takarítani, hogy közben a kanapén ülve nézed a kedvenc sorozataidat? Vagy csak arra vágy, hogy a gyors bolti bevásárlás után hazaérve már ragyogó tisztaság fogadjon? Ez a robotporszívó a megnövelt szívóerejével nem csak felszippantja a port, de beállíthatod úgy is, hogy felmossa a padlót.
 • Mi Robot Vacuum: ha nincs szükséged felmosó funkcióra, akkor a Mop Prónál kedvezőbb áron élvezheted a robotporszívózás minden előnyét, kezdve az önálló munkától az okostelefonos irányításon át egészen az intelligens útvonaltervezésig.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

#stayathomewithmi

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.