Újabb okosóra mutatkozott be, név szerint a Xiaomi Mi Watch Lite, ami a Redmi Watch lényegében nemzetközi változata lett.

A Watch Lite 1,4″-es, 320 x 320 pixel felbontású kijelzőt kapott automatikus fényerő állítással és 323 ppi-s képpontsűrűséggel. Akár 120 különböző számlap közül választhatunk, ennek megfelelően különféle információk jelenhetnek meg a képernyőn.

A Xiaomi Mi Watch Lite a lépésszámlálás mellett 11 sport módot támogat, ezek közé tartozik például a futás, a biciklizés, a futópadozás, az úszás, a séta vagy a gimnasztika.

A képességek tárházát erősíti az automatikus alvásfigyelés, a pulzusmérés, valamint a stressz szint és a légzés gyakorlatok. Természetesen értesíteni is tud az óra az üzenetekről, hívásokról, időjárásról, plusz a zenelejátszást is lehet vezérelni.

Jó hír, hogy a Lite-ból sem maradt ki a GPS, holott a Redmi Watch-ban nincs benne, a GLONASS támogatás miatt gyors a pozicionálás és még barométer is van.

A rózsaszín, fekete, kék, zöld és barackvirág árnyalatú szíjakkal megvásárolható Xiaomi Mi Watch Lite 230 mAh-s akkumulátora normál használattal 9 napig tartja életben a készüléket. A Xiaomi ismét rendkívül agresszív árazással támad, a globál piacra mindössze 45 dolláros áron érkezik ez a modell. Döbbenet. Itthoni megjelenésre a jövő év elején lehet számítani.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag