Júnis 25-én érkezik elvileg a Xiaomi belépőszintű telefonjának újabb generációja, a Redmi 9. Eddig is elég sokat tudtunk már a mobilról, ám most az egyik Fülöp-szigeteki oldalra felkerült nemcsak kép, hanem specifikációk is, a fotók pont úgy néznek ki, mint amiket véletlenül idő előtt aktiváltak. A képességek pedig kicsit viccesek, de tartalmaznak valóságosnak tűnő információkat is.

Ezekből kiderül, hogy a készülék belsejében a MediaTek Helio G80-as lapka dolgozik majd, méghozzá kétféle kivitelben, lesz 3/32 és 4/64 GB-os is. Sőt, a microSD bővítés sem marad el. A Redmi 9 előlapján egy 6,53″-es, az oldal szerint Full HD+ felbontású kijelzőn fogyaszthatjuk a tartalmat, ami azért igen erős ajánlat az alsó szegmensben, a szenzorsziget pedig egy 8 MP-es kamerát rejt.

A hátlap a Redmi K30 és a Redmi Note 9 Pro kombinációja, hiszen a körkörös textúra előbbira, a kameraelrendezés pedig utóbbira hajaz, a négy hátlapi fényképező között 13 MP-es fő, 8 MP-es ultraszéles, 5 MP-es makró és 2 MP-es mélységszenzort találunk majd.

A Redmi 9 nem ad alább elődjének üzemidejéhez képest, hiszen 5020 mAh-s telep kerül bele, amit USB-C-n keresztül akár 18W-tal lehet tölteni. Hátulra kerül az ujjlenyomat-olvasó, emellett a képességek közé tartozik az infra, a dual SIM, plusz a 3,5 mm-es jack.

A lila, zöld és szürke színben várható készülék a szigetországban irreális áron került fel memória/tárhely kiviteltől függően (cirka 100 ezer forint körüli összegről van szó), alighanem a végleges árcímkék sokkal kedvezőbbek lesznek.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FORRÁSLazada
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.