mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Habár a hivatalos bemutató 26-án lesz, már idejekorán felkerültek képek a Redmi Note 11 Pro európai változatáról. A készülék leginkább formaterv szempontjából lesz igazi vérfrissítés, hiszen sokkal modernebb és letisztultabb dizájnnal rendelkezik majd, mint elődje, amit a lenti képek is bizonyítanak:

A szögletes kialakítás mellett persze hardveres és szoftveres téren is remek ajánlatnak ígérkezik a készülék, hogy csak néhány specifikációt említsünk: 120 Hz-es AMOLED kijelző 360 Hz-es érintésérzékenységgel és Full HD+ felbontással, 5000 mAh-s akkumulátor, MIUI 13 rendszer, vagy éppen 108 MP-es hátlapi fő kamera.

Ha lehet hinni az egyelőre még meg nem erősített információknak, akkor adott lesz a 67W-os vezetékes gyorstöltés, vezetékmentesen viszont valószínűleg nem lehet majd etetni a mobilt, mondjuk ez egyelőre egy középkategóriás készülékről sem mondható el.

Nem kell lemondani majd a sztereó hangzásról, az infráról, a 3,5 milliméteres jack kimenetről sem, a nagy kérdés egyedül a hardver, ami vagy a MediaTek Dimensity 9XX családból származik majd, vagy pedig a Snapdragon 6XX-ből, esetleg a Snapdragon 7XX-ból, erre a következő napokban, vagy 26-án derülhet fény.

A Redmi Note 11 Pro mindenesetre méltó örökös lesz, amiből nem kizárt, hogy jön majd egy még jobb specifikációkkal bíró 5G-s modell is. Meglátjuk.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.