A Xiaomi gyermekeknek szánt „okosóra” sorozata újabb taggal bővült, ez lett a MiTu Kids Watch 4X. Sajnos egyelőre csak Kínában lesz kapható a kütyü, de előnye, hogy a világ 200 országában támogatja a VoLTE HD hívásokat, dupla kamerával rendelkezik, vízálló és akár 7 napos üzemidőre képes.

A Kids Watch 4X előlapján egy 1,52″-es kijelző található, amit Gorilla Glass 3 üveg véd a sérülésektől, ráadásul ujjlenyomat-taszító bevonatot is kapott. A szíj szilikonból készült és két színben kapható; kék és rózsaszín.

A VoLTE hívások támogatása mellett kiemelendő a beépített GPS, amivel akár lokalizálható is a gyermek. Kínában hasznos lehet a Xiao AI hangasszisztens, a fordító alkalmazás, az angol tanítás funkciója, nem beszélve a QQ messengerről, amivel a szülőkkel lehet csevegni.

A MiTu Kids Watch 4X 2 MP-es kamerájával lehet videohívásokat indítani és fogadni, az 5 MP-essel pedig fotózgatni. A 830 mAh-s akkumulátor nagyjából egy hétig tartja életben az órát, az ára pedig 549 jüan, ami szűk 30 ezer forintnak felelne meg.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.