Nem csitul Kínában a Youpin sorozat, amibe már eddig számos olyan eszköz megtalálható volt, amire csak úgy irígykedünk innen Európából. Most a Momoda kooperált a Xiaomival, hogy egy masszázsfotellel kényeztesse el a vásárlókat.

A cég szerint ez az első olyan masszázsfotel a piacon, ami közvetlenül érintkezhet a fallal. Értelmezhetőbben ez azt jelenti, hogy nem kell külön hely az ülőalkalmatosságnak, funkciójával ellentétben meglehetősen kompaktnak mondható. Kialakítása egyszerű, az ívelt és egységes kartámasz szinte bárkit körbeölelhet, magasabbakat és alacsonyabbakat is.

A fotel három különálló egységből áll, amelyek képesek kényeztetni a benne ülőket. Mindegyik részt szinkronizálták a másikkal, és az adott személy nyakára, hátára, vállára, valamint gerincére irányuló mozdulatokat végez. Mivel nagyon jól személyre szabható, így az idősebb és a fiatalabb családtagoknak is élményt tud biztosítani.

A párnázott felületek garantálják a kényelmet, amelyek képesek felfújódni, mint a légzsákok, ezzel is ritmikus mozgásokat és még specifikusabb masszázst eredményezve. Figyelemre méltó képesség még a zéró gravitáció, ami majdnem olyan, mintha csak lebegnénk. A Momoda masszásfotel persze nem olcsó, 3999 jüanba kerül, ami nettó áron számolva 177 ezer forintot jelent.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu