Jó, igencsak átvitt értelemben. Azt már jól tudjuk, hogy a kimutatások szerint a népesség egyre nagyobb része él egyedül, aminek eredményeképpen a háziállatok száma nőtt meg az utóbbi időben, szóval sok kiskutya és kismacska lett a fiatalok társa. A Xiaomi pedig egy olyan termékkel rukkolt elő Kínában, aminek nagyon fognak örülni a házikedvencek gazdái. A Homerun Pet Water Despenser a Youpin platformon belül érhető el, méghozzá 199 jüanos áron.

A 2 liter kapacitással rendelkező készülék a Homerun szabadalmaztatott elektromos vízpumpa rendszerével működik, ami biztonságos és könnyedén tisztítható, így nem kell aggódni az esetleges karbantartás miatt. A vezetékmentes indukciós töltés és a vezeték nélküli tápegységnek köszönhetően tehát tényleg megvalósul a víz és az áram szimbiózisa, amit a három régetű kialakítás tesz még biztonságosabbá.

A Homerun Pet Water Despenser nagyon csendesen működik, mindössze 38 dB-lel, vagyis sem a kisállatot, sem a tulajdonost nem zavarja. A beépített érzékelő jelzi a rendszernek, hogy mikor kell újratöltenie a vizet, ami mindig a megfelelő szinten lesz így elérhető, tehát a kedvenc sosem marad majd szomjas. A készüléken a beépített ledes lámpa is jelzi, hogy mi a helyzet, például zöld, ha minden rendben, piros, ha újra kell tölteni a vizet.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimagyarorszag
Instagramxiaomimagyarorszag
YouTubexiaomimagyarorszag