mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Xiaomi bemutatta a MIJIA Circulating Air Purifier névre hallgató készülékét Kínában, méghozzá meglehetősen egyedi, és egy kicsit megosztó formatervvel. A közösségi finanszírozásból létrejött készülék 2 499 jüanos áron kerül forgalomba Távol-Keleten, ez európai értékesítésről egyelőre nem esett szó.

A MIJIA Circulating Air Purifier a légtisztítás mellett két további funkcióra is képes. Az egyik, hogy van a tetején egy ventilátor, így lényegében keringetni is tudja a levegőt, plusz nyáron így egy picit fel is tudja frissíteni a felhasználót.

A ventilátor hatótávolsága 8 méter, nem csak felfelé és lefelé állítható, hanem 90 fokos szögben oldalra is képes mozogni. A légszűrésen is fejlesztettek, a formaldehides technológia 29%-kal lett hatékonyabb a korábbi generációnál. Még a hálószobában is használható a készülék, hiszen éjszakai módban mindössze 35,7 dB-es a zajszintje, a levegőtisztítása pedig ilyenkor is 101,3m³ óránként. Számos szenzor dolgozik belül, kívül pedig kijelzőn láthatjuk, hogy milyen a levegő minősége.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.