A Redmi K20, ami Európában és itthon Mi 9T néven futott, rendkívül sikeres modell volt, nagyon szeretik a mai napig a felhasználók. Akárcsak a Pro változatot, ami minden téren hozta az elvárásokat, nem véletlen, hogy mindenki várja, hogy a K30-ból is készüljön erősebb variáns, Redmi K30 Pro néven. Márpedig most már csak az a kérdés, hogy mikor, nem az, hogy jön-e.

Lu Weibing, a Xiaomi alelnöke és a Redmi vezetője azt nyilatkozta, hogy a következő Redmi telefon „aprólékos kidolgozottságával, valamint erős specifikációjával és felszereltségével” dobogtatja majd meg a szíveket.

Lu Wei Chen pedig eközben arról kérdezte a Weibo közösségét, hogy miként látnák szívesen az előlapi kamerát, esetleg voksolnának-e a motorikus megoldásra, amit a tavalyi generációnál láthattunk. Lehet, hogy ez nem is véletlen, a most kiszivárgott képek ugyanis azt mutatják, hogy felül bukkan majd ki a szelfi egység.

A Redmi K30 Pro egyébként várhatóan AMOLED kijelzővel, 8 GB-nyi LPDDR5 RAM-mal, négy hátlapi kamerával, valamint 5G támogatással lép hamarosan piacra.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.