Még tavaly augusztusban mutatta be a Xiaomi a Night Light 2 éjszakai fényt, ami már itthon is kapható és a 2017-es elődöt váltotta. A mozgásérzékelős megoldás nagyon keresett, hiszen könnyedén beállítható, sőt, nem csak felragasztható, hanem 360 fokban forgatható is. Most pedig megérkezett a még fejlettebb változat, méghozzá Night Light 2 Bluetooth néven.

Igen, a termék immár az okoskütyük sorába lépett, hiszen a Mijia alkalmazáson keresztül akár Bluetooth-szal is vezérelhető. A Kínában 59 jüanos (azaz nettó szűk 3 ezer forintos) áron debütáló eszköz külsőleg megszólalásig hasonlít a testvérmodellre, és ugyanúgy állatható, hogy merre árassza magából a fényt.

A Night Light 2 Bluetooth 25 lumenes fénysűrűségre képes, fényereje állítható, magától pedig 15 másodperc után kapcsol le, ha nem érzékel mozgást. Az éjszakai fény három ceruzaelemmel működik, méghozzá nagyjából egy évig, használattól függően. A mozgást 120 fokos szögben érzékeli, természetesen képes kiszűrni az állatok mozgását, hogy ne villanjon fel mindig a házi kedvenc motoszkálására.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.