Amikor a Xiaomi kikiáltotta a Redmit a hivatalos almárkájának, a cél az volt, hogy a vállalatnak is legyen különálló ökoszisztémája. Ez pedig rohamosan épül, okostelefontól aktivitásmérőn keresztül már minden van a kínálatban, Kínában még mosogatógép és okostévé. Szóval minden is. A legújabb termék pedig egy soundbar, vagyis hangszóró, méghozzá Redmi TV Soundbar néven, meglehetősen kedvező árcímkével.

A két darab 45 x 80 mm-es dimenziókkal rendelkező hangkeltővel bíró eszköz 30W-os teljesítményre képes, és vezetékesen vagy vezetékmentesen képes a tévékhez kapcsolódni. Előbbi S/PDIF-et vagy AUX-ot, utóbbi pedig Bluetooth 5.0-t jelent.

A Redmi TV Soundbar egészen pontosan 78 cm hosszú, 6,4 cm széles és 6,3 cm magas, mindössze 1,5 kg-ot nyom. A matt fekete kialakítás miatt meglehetősen minimalista, és jó hír, hogy a felfogatóknak köszönhetően akár felra is felhelyezhető.

Ára a hasonló termékekhez képest nagyon kedvezó, mindössze 199 jüanba kerül Kínában, ami itthon bruttó 11 ezer forintot jelentene. De egyelőre sajnos nem valószínű, hogy valaha kapható lesz Európában.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu