Pár nap múlva, egészen pontosan augusztus 29-én érkezik a Redmi Note 8, valamint társa, a Note 8 Pro. Sokan morgolódtak, hogy jó döntés-e a MediaTek felé evezni, hiszen a cégnél is jelezték, használni fogják a Helio G90T-t. Lu Weibing, a vállalat vezetője viszont tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy a Note 8-ban Snapdragon 665-ös lapka lesz, a Helio G90T-t pedig a Note 8 Próba szerelik.

A korábbi híreknek és szivárogtatásoknak hála tudjuk, hogy a Pro hátlapján négy kamera lesz, ebből a fő egység 64 megapixeles képeket tud majd készíteni. Nem meglepő módon a Redmi Note 8 egy 48 megapixeles egységet kap majd ehelyett, ám itt is négyes kamerarendszerre számíthatunk majd (fő, nagylátó, tele, mélységélesség).

A sima verzión tehát már a Samsung ISOCELL GM2 dolgozik majd elvileg, amit a 64 megapixeles GW1 mellett mutatta be. Az éjszakai mód jelentős fejlődést ígér, ahogy az állítólag tovább növelt akkumulátorkapacitások is. Nemsokára kiderül, mi az igazság, például az is, hogy Európa megint kimarad-e a Pro modellből (többek között a MediaTek miatt), vagy sem.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu