A Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro egy rendkívül népszerű robotporszívó, hiszen a konkunreseket megszégyenítő áron kínál önálló és nagyon precíz takarítást. Vagyis nekünk nincs más dolgunk, mint esetleg beprogramozni vagy manuálisan elindítani, a gép pedig elvégzi helyettünk a piszkos munkát.

Az viszont még kicsit kellemetlen volt, hogy csupán egy térképet volt képes felrajzolni és elmenteni a porszívó, így emeletes házakban mindig újra kellett tanulnia a szinteket. Eddig. Egy szoftverfrissítésnek köszönhetően immár 10 különböző helyszínt is képes eltárolni a készülék, ami igencsak örömteli dolog lesz a legtöbb felhasználónak.

A frissítést manuálisan lehet elvégezni a Mi Home alkalmazáson belül, ahol a Mi Robot Vacuum Mop Prót kell kiválasztani, majd a jobb felső három pöttyre kattinva megkeresni a szofrverfrissítés menüpontot. Utána már a beállítások / térképek részlegnél lehet eltárolni mindent. Egyelőre viszont még Európában nem tudni, mikor jelenik meg az új szoftvercsomag, de legalább már látszik a fény az alagút végén.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.