Már hazánkban is elérhető a területek elkülönítésére alkalmas virtuális fal!

Elmondható, hogy ez egyik legnépszerűbb Xiaomi okosotthon termék a Robot Vacuum robotporszívó. Nincs is semmi meglepő az ezt körbeövező rajongásban, hiszen ár érték arányban remek választás az 1800 Pa-os, szupererős szívóerővel rendelkező, közelségérzékelő és leesés gátló szenzorokkal ellátott, intelligens útvonaltervezésre képes porszívó.

Mostantól pedig már nem csak a kopó alkatrészek utánpótlása áll módunkban, hanem a virtuális fal segítségével új funkció is elérhetővé vált: bár az Mi Home applikációban van lehetőségünk zónák kijelölésére – négyzet vagy téglalap alakban –  ha kifejezetten arra van szükségünk, hogy a porszívónk egy bizonyos területre ne tudjon menni, akkor a virtuális fal segítségével pillanatok alatt kivitelezhetjük ezt, ráadásul akár a szőnyeg alá is lehelyezhető, így nem csak praktikus, hanem feltűnésmentesen is használható!

A csomag 2 méter méretrevágható szalagot valamint 5 darab kétoldalú ragasztó csíkot tartalmaz. A szalag maga 25 mm széles és 2 mm vastag.

Xiaomi Mi Robotporszívó Virtuális Fal
Már kapható az Mi Store-ban és hamarosan a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

Nóra
Xiaomi termékekkel fekszem és kelek, az okosotthon szekció az abszolút kedvencem, de a lifestyle termékekért is oda-vissza vagyok. Másfél évig erősítettem a Lurdy Mi Store csapatát, jelenleg marketing és social media területeken tevékenykedem.