mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Számos termék napvilágra került ezen a héten, sajnos több ezek közül kizárólag Kínában lesz kapható. Ezek közé tartozik a Xiaomi Mi TV Master 77 OLED, ami egy hihetetlen képminőséget és dizájnt nyújtó tévé. A 77″-es, 4K felbontású, HDR10+ OLED panellel rendelkező és IMAX Enhanced hangzást támogató készülék akár 1000 nites fénysűrűségre képes. Ó, és nem maradt el a Dolby Vision, a Dolby Vision IQ minősítés sem.

A képernyő 10 bites, vagyis 1 milliárd színt képes megjeleníteni. Az egyik legnagyobb vonzerő mégis a formaterv lehet, hiszen ezt a tudást egy mindössze 8,2 mm vékony televízióba sikerül belepakolni, ami óriási mérnöki eredmény, sőt, még volt hely a kábelek elrejtésére is.

A Xiaomi Mi TV Master 77 OLED már UWB (Ultra Wide Band) technológiával érkezik, vagyis elég csak ráirányítani a kompatibilis eszközöket (pl. a MIX4-et), hogy irányítani lehessen, nincs szükség párosításra. 9 hangszóró került a tévére, ami 70W-os teljestítményt jelent, a beépített NFC is egyedi tulajdonságnak számít.

Ezt a gyönyörűséget egy négymagos MediaTek chipset hajtja, méghozzá Mali-G52 MC2 grafikus gyorsítóval, ezek mellé jár 8,5 GB RAM és 64 GB-os tárhely. A tévé támogatja a WiFi 6-ot, van benne Bluetooth 5.0 chip, illetve van raj három HDMI 2.1, két USB port és számos más csatlakozó is.

A Xiaomi Mi TV Master 77 OLED persze nem olcsó, 19 999 jüanban kerül, ami nettó 927 ezer forintot jelent. Európai megjelenésre ne nagyon számítsunk.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.