Manapság már szinte fillérekből világot láthatunk, legalábbis Európában belül lassan olcsóbban juthatunk el Spanyolországba repülővel, mint Budapestről Szegedre vonattal. Ezt persze a légitársaságok is tudják, akik egyre kisebb poggyászt engednek fel ingyenesen a beltérbe. Pont ezért érdemes kinézni a legmegfelelőbb táskát, bőröndöt, és nem csak külföldi utazáshoz, hanem kiránduláshoz, vagy egy tárgyalásra eljutáshoz. És itt jön szóba tesztalanyunk, a Xiaomi Mi 26L Travel Business Backpack hátizsák.

Annak ellenére, hogy a hátizsák mindössze 1,2 kg-ot nyom, a teherbírása nagyjából 30 kg, így még nehezebb dolgokat is belepakolhatunk. A pánt S-alakú kialakítása a kényelmes viseletet segíti, kívülről pedig vízlepergető szövet, valamint 650D Oxford réteg biztosítja, hogy szemerkélő eső esetén se ázzon el minden belül. Van még hátul egy fontos elem, egy pánt, amivel a bőrönd fogantyújára lehet felrakni a táskát.

Rengeteg rekesz található, hogy minden elférjen egy ekkora hátizsákban. Oldal kettő, elöl egy, a hátunkhoz közel eső részre pedig odafér egy laptop, egy tablet, egy jegyzettömb, vagy éppen egy toll is.

A legnagyobb szekció 26 literes, de itt is megannyi kis fakkot találunk, a két belső tasak mikroszálas védelme azért jó, mert nem karcolja össze a napszemüveget, vagy egy oda elhelyezett telefont. Az alsó képen jól látható, mi mindent képes volt elnyelni a táska.

Laptopok, parfüm, állvány, kamera, fogkefe, akciókamera, minden elfért belül úgy, hogy még maradt hely váltópólónak, esetleg egy-két kisebb dolognak. Xiaomi Mi 26L Travel Business Backpack  éppen ezért nagyon megéri a 12 900 forintos árát, ennyibe kerül ugyanis a Lurdyban és online is. Kiránduláshoz, utazáshoz, külföldi túrához is abszolút ajánlott.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu