Az elmúlt évek legfontosabb döntését hoztuk meg azzal, hogy a folyamatosan csökkenő választék mellett üzemeltethető Mi Store-okat bezárjuk, hogy helyettük egy minden eddiginél nagyobb kínálatot nyújtó, összehangolt hálózatot hozhassunk létre, méghozzá mStore néven.

Az mStore tehát már nem csak egy Xiaomi eszközöket árusító bolt, vagy egy webshop, hanem a Xiaomi termékek mellett a legnagyobb társgyártóit felsorakoztató offline és online hálózat.

E döntést egy hosszabb folyamat előzte meg, amelynek során monitoroztuk a boltban vásárlók és az online látogatók, vagyis a TI igényeiteket.

Egyértelművé vált, hogy ez nem más, mint hogy lássátok, érezzétek, kipróbálhassátok, megfoghassátok a termékeinket, hogy tudjátok, a csuklón jól áll-e az adott óra, kézben tartva nem túl nagy-e a telefon, vagy hogy tényleg minden elfér-e a táskában, amit kinéztetek.

2021. november 13-tól kezdve az Mi Store-ok helyén nyíló három mStore üzletben (Lurdy Budapest, Árkád Szeged, Fórum Debrecen) ezeket már személyesen is megtehetitek, ráadásul nem csak a Xiaomi, Mi, Redmi és Poco, hanem az Amazfit, Roborock, Yeelight, 70mai, Roidmi, Oclean, a Soocas, a Ninebot, vagy a Haylou és sok más márka esetén is. A kínálat pedig folyamatosan bővül, hiszen hétről hétre (hónapról hónapra) figyeljük a feltörekvő márkákat a Xiaomi holdudvarában.

A www.mstore.hu weboldalon tehát már most szétnézhettek, széles kínálatból választhattok és vásárolhattok, plusz házhoz rendelhetitek a készülékeket. Bő egy hét múlva pedig az mStore üzletekben már személyesen is megnézhetitek, kipróbálhatjátok, megvásárolhatjátok a kiszemelt telefont, kamerát, aktivitásmérőt vagy más kütyüket.

Köszönettel, az mStore csapata

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.