mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Habár elalvás előtt nem érdemes telefonozni, hiszen ilyenkor már agyunk a pihenésre szeretne koncentrálni, sokszor sajnos csak ilyenkor jutunk el a legfontosabb hírek, könyvek vagy közösségi oldalak elolvasásáig. Ha pedig már így alakul, érdemes fényben, de nem zavaró világítás közepette tenni mindezt. A Yeelight Staria Bedside Lamp Pro pedig tökéletes partner ehhez, hiszen minimalista dizájnja mellett kellemes tudást is rejt magában.

Az alant látható videóban részletesen is beszélünk a 179,5 x 179,5 x 292,5 mm-es lámpa képességeiről, aminek talpába egy 10W-os vezetéknélküli töltőpad is beépítésre került, így éjszaka is tudja tölteni a telefonunkat. A lámpa ledes technológiát használ, így az élettartama 25 000 óra, a gyártó szerint 12 500 ki- és bekapcsolást is kibír. A fényereje és a fehéregyensúlya is változtatható, előbbi 35-350 lumen, utóbbi pedig 2700-6500 Kelvin között.

A Yeelight Staria Bedside Lamp Pro teljes tudása az iOS-re és Androidra elérhető Yeelight alkalmazással aknázható ki, aminek a segítségével akár távolról is beállíthatjuk az előbb említetteket, plusz hanggal is vezérelhetjük. A kapcsolódáshoz mindenképpen 2,4 GHz-es hálózatra van szükség. A lámpa képes kommunikálni Sirivel, de a Google Home és a Samsung SmartThings is támogatott. A megvásárlása a Mismart.hu Webáruházban lehetséges.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTube: Mismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.