mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Xiaomi 2010-es alapítása óta van velünk a „Mi” megnevezés, ám az egy évtizedes történet most a végéhez ér. Mondjuk eleve fura volt kimondtani, hogy Xiaomi Mi 10, amikor már magának a gyártónak a nevében is benne van a „Mi” szócska, így akik szemfülesek, észrevehették, hogy már a nemrégiben bemutatott termékek esetén is elhagyta ezt az elöljárószót a vállalat (Xiaomi MIX4, Xiaomi Pad 5). A jövőben pedig végleg elköszönünk a „Mi”-től.

A Xiaomi ugyanis a következő nyilatkozatot nyújtotta be szóvivőjén keresztül:

„2021 harmadik negyedévétől a Xiaomi „Mi” terméksorozatát „Xiaomi” -ra fogják átnevezni. Ez a változás egyesíti globális márkajelenlétünket, és megszünteti a márka és termékei közötti érzékelési szakadékot. Ez a változás eltarthat egy ideig, amíg minden régióban érvénybe lép.

Az új márka -identitás bevezetésével két különböző terméksorozat fog elhelyezkedni az anyamárka alatt. A Xiaomi termékek a technológia csúcsát képviselik és prémium élményt nyújtanak. A Redmi termékek nagy innovációt hoznak elérhetőbb áron, és a fiatalabb közönséget célozzák meg. Ez a megkülönböztetés tükröződik frissített logóinkban is, mind a Xiaomi, mind a Redmi logókkal a szülőmárka logója alatt.

A terméksorozat elnevezési konvenciója – a Xiaomi és a Redmi – idővel az ökoszisztéma és az IoT termékeinkre is alkalmazandó lesz.”

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.