Az Amazfit GTS és GTR múlt évi sikerein sikerein felbuzdulva a Huami egyáltalán nem akar leállni az okosórák gyártásával, hiszen komoly fegyvertényként szolgálnak az kategóriában. A legújabb készülék az Amazfit Neo, ami 24/7-es, tehát folyamatos Always on kijelzővel rendelkezik, 5 ATM vízállósággal bír, tudja monitorozni az alvást, és akár 28 napos üzemidőre is képes. A strapakülső pedig igencsak hasonlít a régi Casio órákra.

A retro külső persze még a fentiek mellett is tartogat izgalmas dolgokat, például a PPG pulzusmérést, a lépésszámlálást, vagy éppen a PAI értékek elemzését és a sport módokat. A kapcsolat Bluetooth 5.0-n keresztül létesül az okostelefonokkal, az órához pedig egy új, Zepp app névre keresztelt alkalmazás is készült.

A kijelző egy 1,2″-es, STN fekete-fehér panel, oldalt pedig négy gombot találunk, kettő ezek közül a menüben való lépkedésre, kettő pedig a háttérvilágítás be- és kikapcsolására szolgál. Az Amazfit Neo mindössze 32 grammot nyom, értesít a hívásokról és az appokról, van benne gyorsulásmérő és 160 mAh-s akkumulátor is.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.