mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A Xiaomi bejelentette, hogy a Xiaomi 11T Pro és Xiaomi 11T készülékekből álló Xiaomi 11T sorozat számára három Android rendszerfrissítést, valamint négy éven át biztonsági frissítéseket nyújt. Ezzel a lépéssel a Xiaomi 11T sorozat tulajdonosai jobb felhasználói élményt és hosszabb ideig tartó kibervédelmet kapnak. Bár a változás egyelőre nem érint más készülékeket, a Xiaomi szerint ez csak az újítás első lépése, amely ezúttal a Xiaomi 11T sorozat felhasználóinak igényeit szolgálja.

„Az okostelefonok hardverének folyamatos fejlesztésével a készülékek élettartama is egyre hosszabb, így a felhasználóknak nem kell olyan gyakran lecserélniük a készülékeiket. Éppen ezért egyre több fogyasztó számára fontos, hogy a legújabb operációs rendszereket és funkciókat is megkapják” – mondta Albert Shan, a Xiaomi International termékfejlesztési és technológiai vezetője. „A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy az iparág legjobb hardverét és tartós teljesítményt nyújtson a felhasználóknak. Épp ezért, a Xiaomi meghosszabbítja a Xiaomi okostelefonok életciklusát azzal, hogy három alkalommal teszi lehetővé a felhasználóknak a teljes Android operációs rendszer frissítését a legújabb elérhető változatra. Ennek köszönhetően a felhasználók hosszabb ideig használhatják jelenlegi eszközeiket és élvezhetik a legújabb funkciókat. Ezzel egyidőben olyan biztonsági frissítéseket is nyújtunk a felhasználóknak, amelyek hosszabb ideig szavatolják a készülékek biztonságos működését.”

A Xiaomi jelenleg még vizsgálja annak lehetőségét, hogy a többszörös Android operációs rendszer frissítést és a több évre kiterjesztett biztonsági szolgáltatásokat további Xiaomi készülék számára is elérhetővé tegye. „A Xiaomi és csapata számára nem egyszerű feladat, hogy minden korábbi okostelefonhoz ezeket a rendszer- és biztonsági frissítéseket biztosítani tudja. Azonban izgalmas kihívás, amit azért is szeretnénk megoldani, hogy eleget tudjunk tenni ügyfeleink elvárásainak. Ezzel egyrészt betartjuk azt az ígéretünket, amit a Xiaomi márka nemzetközi felhasználóinak tettünk, hogy nagyszerű készülékekkel látjuk el őket, másrészt a Xiaomi okostelefonok élettartamának fokozatos növelése olyan előremutató lépés, amely közelebb viszi a Xiaomit fenntarthatósági és környezetvédelmi céljainak teljesüléséhez is” – tette hozzá Albert Shan.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház