2019 március 25-én a Huami Technology által gyártott Amazfit Verge nyerte meg a RedDot Design Award elnevezésű díjat a divatos és innovatív tervezéséért. Ez az okosóra korábban elnyerte a rangos IF Design Award díjat is 2019-ben.

Az 1955-ben alapított Red Dot Design Díjat, az iF Design Díjat és az Ipari Formatervezési Kiválósági Díjat együttesen a „Világ három legjobb tervezési díjának” nevezik. Egyben a világ legbefolyásosabb ipari formatervezési díja is. Szigorú kiválasztási kritériumai és nagy jelentősége miatt a díjat nemzetközi szinten elismerték, és „A Design Akadémia Díja” címet kapta. Az Amazfit Verge által elnyert kitüntetés nemcsak azt mutatja, hogy az iparág elismeri a Huami Technology kutatási, fejlesztési és tervezési képességeit, hanem a Huami vezető pozíciójának legjobb bizonyítéka az ipari formatervezés és az intelligens hordozható eszközök terén.

Az ok, amiért az Amazfit Verge képes volt elnyerni ezt a díjat, az, hogy a termék egyedi filozófián alapul. Ez a filozófia ötvözi a minimalista és gyakorlati ötleteket a tudományos és technológiai esztétikával. Az óra minimalista, de nem egyszerű formatervvel és sima vonalakkal rendelkezik. Egy 1,3 hüvelykes AMOLED kijelzővel van ellátva, hogy a felhasználók tökéletes esztétikai élményben részesülhessenek. Ez az óra egyesíti a finom kézművességet, a gyönyörű megjelenést és az intelligens technológiát egyetlen használati tárgyba.

Érdemes megjegyezni, hogy az Amazfit Verge három, a Territory Studio által tervezett sci-fi számlappal is rendelkezik. A stúdió számos hollywood-i kasszasikerként elkönyvelt sci-fi filmen dolgozott, mint például a Galaxis Őrzői, vagy a Bosszúállók. Ezek a sci-fi számlapok futurisztikusak és divatosak, és tükrözik a márka törekvését a tökéletes felhasználói élményre.

Amazfit Verge

Az Amazfit Verge az innováció, a funkcionalitás, a használhatóság és az esztétika szempontjából kiemelkedő teljesítménye miatt egyértelműen kompatibilis a Red Dot Design Award kiválasztási kritériumával. Korábban a Huami Technology által kifejlesztett Amazfit termékcsalád számos design díjat nyert, többek között az iF Design Award (Németország), a Red Dot Design Award (Németország), a Good Design Award (Japán), a Red Star Design Award díját. (Kína) és más ipari formatervezési díjakat világszerte.

A jövőben a Huami Technology, mint az intelligens hordozható eszközök terén az iparágban vezető szerepet betöltő cég, még jobban törekedni fog a jobb dizájnra és minőségre, valamint az egészségi funkciók integrálására a termékeiben.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

FELHASZNÁLT IRODALOMAmazfit
Bánfi Péter
WayteQ Europe Sales Representative, közgazdász, Xiaomi rajongó vagyok immár 5 éve. Bábáskodtam az első magyarországi Mi Store létrejötténél, a Xiaomi pekingi irodájában pedig már előre köszönnek nekem :)