Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az aktivitásmérők, a Mi Band 3 sikerére a Mi Smart Band 4 még rátett egy lapáttal, főleg a színes OLED kijelző és a hosszabb üzemidő miatt. Ezeket az eszközöket pedig a Huami szolgáltatja a Xiaominak, szóval elég komoly szerep hárul a cégre.

Most viszont elég ijesztő tényt közölt a vállalat; egyelőre még semmilyen exkluzív szerződést nem kötöttek a Xiaomival egy újabb termék érkezésével kapcsolatban. Pedig a pletykák arról szóltak, hogy a Huami már az ötödik generáción dolgozik lázasan, sőt, a cég vezetője is nyilatkozta korábban, hogy több projekten is együtt dolgoznak. Szóval a lényeg az, hogy igazából ugyan nincs külön kontraktus a – nevezzük úgy, hogy – Mi Band 5-re vonatkozólag, ám a kiterjesztett partnerkapcsolat miatt mégiscsak megy a munka a háttérben. A két cég tehát hiába különálló, egészség témában szoros a kooperáció.

Ez főleg annak fényében lehet megnyugtató, hogy a Mi Band 4 mellett több más termékben is érdekelt a Huami, hozzájuk tartozik például az Amazfit GTS, vagy éppen az Amazfit GTR is. A ráijesztés inkább marketingfogás és alighanem jobb feltételek megtéremtésére vonatkozó kijelentés, mert valljuk be, a Huami sem állna meg könnyen a lábán, ha nem lenne a Xiaomi.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.