Nagyjából pont egy évvel ezelőtt hullott le a lepel a Mi Bunny Watch 2C-ről, ami a nevéből kitalálhatóan leginkább a gyermekekre fókuszáló termék volt. Most pedig jött az újabb modell, méghozzá Xiaomi Mi Bunny Watch 3C néven, ami többek között AMOLED kijelzőt, akár 4 napos üzemidőt, AI és 4G támogatást, 2 MP-es kamerát, valamint IPX7 védelmet kapott.

Az óra előlapján 1,3″-es, 240 x 240 pixel felbontású AMOLED panelt találunk, amit Gorilla Glass üveg véd, a szélein pedig a keret felé ívelődik. Mivel 4G-képes kütyüről beszélünk, a 2 MP-es, HD videózásra alkalmas kamerával bármikor felhívhatjuk a kislurkót, hogy megtudjuk, merre jár, mit csinál.

A Xiaomi Mi Bunny Watch 3C belsejében 780 mAh-s akkumulátor kapott helyet, normál használat esetén nagyjából 4 naponta kell tölteni, készenlétben pedig több mint egy hétig kibírja. Az előddel ellentétben már nem maradt el az IPX7 vízállóság, tehát egy nagyobb zuhé sem okozhat problémát.

Az óra szerves része a GPS (BeiDou), a WiFi, valamint az A-GPS. Kínában ráadásul még képfelismerést is támogat az eszköz, így akár 4000 áruházat, bevásárlóközpontot képes felismerni, ha netán elveszne a gyerkőc és meg kellene találni. Az AI támogatás az egész órát áthatja, zenelejátszás vezérlés, tanulás során is jól tudni jönni az okosóra.

A Xiaomi Mi Bunny Watch 3C egyelőre sajnos csak Kínában lesz kapható, méghozzá 398 jüanos áron (~ 17 ezer forint), európai értékesítésről nem esett szó.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu