A Xiaomi Indiában mutatta be a Mi Portable Bluetooth Speaker (16W) hangszórót, amely bár némely piacokon eddig is jelen volt, de ezzel együtt végre nemzetközi babérokra tör és néhány héten belül az Mi Store-okban is megvásárolható lesz.

A meglehetősen dizájnos, henger alakú hangkeltő két darab 8W-os hangszóróval rendelkezik, így a maximális teljesítménye 16W. Két mód választható; normál és mély basszus.

Két készülék is összeköthető, így akár sztereó élményben is részünk lehet, a fizikai gomboknak köszönhetően pedig ki- és be tudjuk kapcsolni a hangszórót, léptethetjük a zenét, módosíthatjuk a hangerőt, aktiválhatjuk a Bluetooth módot, vagy éppen a sztereó hangzást.

A Bluetooth verziószáms 5.0, de van 3,5 milliméteres AUX bemenet is, plusz mikrofont is kapott a Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker (16W), így kihangsítva telefonálhatunk is.

Jó hír az IPX7 védettség, hogy vízközelben is használhassuk, az akár 13 órás üzemidőt (50%-os hangerő mellett) pedig a 2600 mAh-s akkumulátor biztosítja, ami USB-C-n keresztül tölthető. A 213 x 74  x 74 mm-es és 790 g-os hangszóró kék és fekete színben kerül forgalomba, a pontos árat később fogjuk tudni megmondani.

Mi Store Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Mi Store Debrecen (4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeXiaomi Mi Store Magyarország

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.