mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

A Xiaomi már eddig is igyekezett megsegíteni az olyan felhasználókat, akik nem rendelkeznek okostévével. A Mi Box S vagy éppen a Mi TV Stick ugyanis elhozta az Android TV világát, mindössze csak egy HDMI csatlakozóra volt szükség. Most pedig még egy fokkal magasabbra rakta a lécet a vállalat, hiszen kis helyre zsúfolt nagy tudást; ez lett a Xiaomi TV Stick 4K.

Külsőleg ugyanúgy néz ki, mint elődje, ám az új változat a nevéből kitalálható módon már nem csak Full HD, hanem akár 4K tartalmak megjelenítésére is képes. Ez többek között az 1-ről 2 GB-ra növelt memóriának köszönhető, lényegében a Box S hardvere került egy pendrive méretű eszközbe, ami 8 GB-nyi belső tárhellyel rendelkezik, erre az Android TV 11-et telepítette a gyártó.

A Xiaomi TV Stick 4K esetén minden úgy működik, mint a korábbi modellnél (HDMI, microUSB tápellátás, irányítás), támogatott a Dolby Atmos és a Dolby Vision, plusz van beépített Chromecast és Google Asszisztens hangvezérlés (a főbb nyelveken). A készülék hamarosan elvileg az mStore üzletekbe is megérkezik majd, az árakról később lesz információ.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore