A Huami igencsak komolyan vette a CES 2020 kiállítást, korábban már írtuk, hogy bemutatták az Amazfit T-Rex és az Amazfit Bip S okosórákat. Nem álltak viszont meg ezeknél a kütyüknél, két új fülessel is előrukkoltak.

Amazfit PowerBuds

Három színben kapható a készülék, fekete, fehér és sárga. Direkt úgy tervezték, hogy a lehető legkönnyebben lehet érintéssel vezérelni, ráadásul konfigurálható, akár hívásfogadás vagy a zenelejátszás is beállítható. Egy feltöltéssel akár 8 órányi folyamatos működés is elérhető. Az Amazfit PowerBuds akár még a pulzust is képes mérni, IP55-ös védelemmel rendelkezik, és van benne zajszűrés (ENC) is.

Egy különleges megoldást is alkalmazott a Huami, hiszen a fülesek a környezeti zajt felerősítve sokkal hatásosabban tudnak értesíteni üzenetekről, plusz a hangzás minősége is megnövekedhet ezáltal. A töltőtok 450 mAh-nyi plusz naftát biztosít, a kapcsolatot a különféle eszközök között Bluetooth 5.0 biztosítja. Árat egyelőre nem közölt a cég.

Amazfit ZenBuds

Már a névből is valamennyire sejthető, hogy a Huami leginkább pihenéshez szánta ezt a fülhallgatót, hiszen nyugtató hangokat képes kibocsátani, plusz rendelkezik automatikus kikapcsolás funkcióval. A plusz dolog itt is a pulzusmérés, sőt, még az alvás minőségét is képes monitorozni. A kialakítás állítólag segít kiszűrni a külső zajokat, a kütyü háromszor könnyebb, mint az Apple AirPods Pro.

A 12 órás üzemidő mindenképpen meggyőző, de ha valaki folyamatosan nyugtató hangokra vágyik, 8 órán keresztül élvezheti a dallamokat.

Amazfit AirRun

A végére hagytuk az érdekességet, az Amazfit AirRun futópadot. Ez a megoldás a beépített JBL hangszóróknak köszönhetően igazi élménnyé teszi a futást, képes mérni a pulzusszámot, megannyi futóprogramot tartalmaz, és még arról is értesít, ha valamilyen karbantartás szükséges.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu