mstore A legnépszerűbb Xiaomi & Ecosystem termékek az mStore webáruházban.

Hosszú idő után megszülethet a T-Rex örököse, ugyanis exkluzív képek kerültek fel a következő generációról. A várhatóan Amazfit T-Rex 2 néven napvilágot látó strapaokosóra titánium anyagokból épül majd fel és zafírüveg védelmet kap.

A külcsín persze hasonló, mint az első generációnál, továbbra is adott lesz a robusztusabb kivitel, ám számos új színvariációban forgalomba kerül majd a készülék, igazi vad és extrém kivitelekben is.

A hírek szerint az Amazfit T-Rex 2 kijelzője 1,39″-es lesz 454 x 454 pixeles felbontással, az AMOLED panel maximális fényereje az 1000 nitet is elérheti. Előny lehet még a 10 ATM vízállóság és a katonai sztenderdeknek megfelelő MIL-STD-810G kialakítás.

A repertoár része lesz a BioTracker 3.0 PPG biometrikus szenzor, a 150+ sportmód, a véroxigénszint mérés, a gyorsulásmérő, a barométer, a giroszkóp és a fényérzékelő is, nem beszélve a kétcsatornás GPS-ről és a Bluetooth 5.0-ról.

A T-Rex 2 akár 10 napos üzemidőre is képes lesz erős használat mellett, 24 napot pedig kibír majd akkor, ha nem vesszük túlságosan igénybe. Az óra megjelenése nyár folyamán várható.

mStore

mStore Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
mStore Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
mStore Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.mstore.hu
FacebookmStore
InstagrammStore
YouTubemStore

FORRÁSGSMArena
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.