Újabb érdekes termékekkel bővítjük a portfóliónkat, méghozzá a Soocasnak köszönhetően. Érkezik ugyanis a Soocas X3 fogkefe, ami egy professzionális elektromos megoldás, természetesen DuPont sörtékkel, akár 25 napos üzemidővel és okostelefonos csatlakoztathatósággal. Felismeri, hogy mennyire alaposan mosunk fogat, amelyet az alkalmazáson belül részletesen ki is elemez.

A Soocas X3 esetén nem maradhat el az IPX7 vízállóság, valamint a négyféle üzemmód, amivel rendkívül precízen beállítható a rezgés erőssége is. A dokkoló könnyedén fel tudja tölteni a fogkefét, az átlaghoz képest 60%-kal tovább bírja naftával, nagyjából 16 óra szükséges ahhoz, hogy az eszköz teljes töltöttséget érjen el. A fej pillanatok alatt cserélhető, a dizájn pedig meggyőző. A Soocas X3 ára 13 900 forintba fog kerülni a Lurdyban és a Xiaomi.hu-n, a pótfejek ára 2600 forint lesz.

A gyermekekre is gondolt a gyártó, méghozzá a Soocas C1-gyel. A mobilra telepíthető alkalmazásban egy kis rajzfilmfigura mutatja meg, hogy miként kell helyesen fogat mosni, ha pedig a lurkók teljesítik a feladatot, akkor egy aranyos játék a jutalmuk. A fogkefe véd attól, hogy a gyerekeknek ne sérüljön a foguk és az ínyük, hiszen a fej némileg rugalmas, de figyelmeztet is túlzott lenyomás esetén.

A Soocas C1 is vízálló (IPX7), egy feltöltéssel akár 20 napig képes üzemelni, az előlap pedig cserélhető, így a gyermekek saját maguknak alakíthatják ki a fogkefe kinézetét. A fogkefe ára 10 900 forint lesz a Lurdy Mi Store-ban és a Xiaomi.hu-n.

A Soocas H3S hajszárító egy nem kevésbé érdekes eszköz, hiszen az innovatív dizájnak, a negatív ionizációnak köszönhetően és a finoman megmunkált alumínium miatt tényleg igazán impozáns eleme a fürdőszobának. A maximális teljesítménye 1800W, képes 57 fokos levegőt fújni úgy, hogy közben nem károsítja a hajat, 14,6 m2/s sebességű szelet varázsol pillanatok alatt.

Több funkció is konfigurálható, a fej pedig forgatható a kívánt hajstílusnak megfelelően. Háromféleképpen állítható a hőmérséklet, méghozzá egy gombnyomással. A Soocas H3S tehát mindent tud, amit egy hajszárító tudhat, ára pedig 11 900 forint lesz a Lurdy Mi Store-ban és a Xiaomi.hu webshopban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.