Amikor még beindult az a trend, hogy a gyártók elkezdték elhagyni a 3,5 milliméteres jack csatlakozót a telefonokról (főleg a felsőkategóriában), akkor a felhasználók meg voltak lőve, hiszen sem a Bluetooth technológia, sem pedig a kínálat nem volt még felkészülve erre a lépésre. Manapság viszont már más a helyzet, a Xiaomi kötelékébe tartozó Haylou pedig újabb meglepetést okozott, hiszen a Haylou T17 TWE egy vérbeli sport fülhallgató, méghozzá kényelmes és tartós viselettel, fejlett technológiával és remek hangminőséggel.

Kezdjük gyorsan a dobozzal, amiben a füleseken kívül többek között egy töltőtokot találunk. Ennek különlegessége, hogy vagy a mellékelt USB-C kábellel, vagy vezetékmentesen is tölthető, a 600 mAh-s akkumulátor pedig összesen 30 órányi zenélgetést biztosít. A fülesekben 55 mAh-s a telep, ez 6 órán keresztül bírja szuflával. Fontos, hogy mivel a sportos életet űzőknek készült a Haylou T17, kihagyhatatlan volt az IPX7 védelem, ami még akár egy nyári záport is hatástalanít.

Három pár gumiharang jár a dobozban, plusz ott a fülkampó is a fülesre szerelve, így aztán tényleg stabilan rásimul a fülünkre a hangkeltő, még tempósabb futás során sem repül le. A Haylou újdonsága támogatja a DSP és a CVC zajcsökkentést (nem egyenlő a zajszűréssel!), így tisztán hallanak majd mindket a beszédpartnerek, lévén a mikrofon sem maradt ki a tudáslistából. Ahogy az érintéses vezérlés sem, de ennek személyre szabásához szükség lesz a Haylou Fun alkalmazásra, aminek működését a fenti videóban mutatjuk be.

A lényeg, hogy a T17 esetén érintéssel érhetjük el a hívásfogadást, a számléptetést, a hangasszisztenst, vagy éppen a hangerő módosítását. Érzékeli azt is, ha kivesszük a fülünkből, ilyenkor azonnal megáll a zenelejátszás. Jó hír, hogy a jelet egységesen továbbítja a telefon a fülesek felé, így nem fog egyik vagy másik hangosabban szólni.

A Haylou T17 hangminősége nagyon szuper, bár nincsenek dübörgő mélyek, de sercegő magas hangok sem, szépen középre van húzva a hangzás. Ha viszont ez valakinek nem tetszik, az alkalmazásban a stílusának leginkább megfelelő hangzást (pl. pop, rock stb.) tudja beállítani. És ahhoz képest, hogy mennyit tud ez a modell, jóval olcsóbb, mint kategóriatársai, szóval már a vízálló kivitel és az érintéssel elérhető bő funkcionalitás miatt is ajánlott. Ha pedig tetszik, a Mismart Webáruházban tudsz lecsapni rá.

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház
Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.