A Xiaomi nagyon ráerősített az utóbbi időben az audiotermékekre. Nemrég videóztuk le az Airdots Prót, ami zajszűréssel kívánja magasabb szintre emelni a vezetékmentes zenehallgatást. Most a kisebb testvér, a Xiaomi Airdots kerül terítékre, ami szintén jó vétel lehet azoknak, akik kitörtének a kábelek adta korlátok közül.

A Xiaomi Airdots rendkívül könnyű, szinte észre sem lehet venni, hogy a fülünkben található, a kényelmes viseletet pedig a dobozban található három pár pót szilikon gumiharang biztosítja, így mindenki ki tudja választani a hallójáratának megfelelő méretet.

A fülesek egy feltöltéssel 4 órányi zenehallgatást tesznek lehetővé (43 mAh-s akkumulátor), de van egy töltőtok is, ami 300 mAh-s teleppel rendelkezik. Csak bele kell helyezni a kütyüket, és többször megetethetjük őket.

A töltőtokot egyébként microUSB-n keresztül lehet ellátni naftával, ez a kábel is a csomag részét képezi. A 7,2 mm-es drivereknek köszönhetően kellemesen szólnak a fülesek, jó a magas és a mély tartomány is, dinamikus a hangzás. A külső felület érintésérzékeny, így pillanatok alatt megállíthatjuk a zenelejátszást, vagy fogadhatjuk a hívást, esetleg elindíthatjuk a Google hangsegédet.

Nagy előny, hogy a Xiaomi Airdots már Bluetooth 5.0-t használ, így egyrészről nagyobb adatátviteli sebességre, tehát minőségre képes, másrészt a hatótávolság is nagyobb, mint a korábbi verziók esetén. A True Wireless füles ára 10 900 forint, ez pedig teljesen rendben van annak fényében, hogy egy kényelmes, normális üzemidővel rendelkező, töltőtokban hordozható, vezeték nélküli megoldásról beszélünk.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu