Mindig gondolkodik az ember, hogy mivel lehetne színesebbé tenni a hálószobát, vagy hogyan lehetne még dekoratívabbá varázsolni a nappalit. A Xiaomi Mi Bedside Lamp pont ezeknek a gondolatoknak áll a középpontjában, hiszen nem csupán egy 16 millió színben világítani képes okos éjjeli lámpa, hanem több is annál.

A henger alakú kütyü 14 darab 0,7 W-os OSRAM LED izzóból áll, ezek tudják a rendkívül sok árnyalatot megjeleníteni. Ezt vagy az iOS-re és Androidra elérhető Mi Home alkalmazáson keresztül változtatjuk meg, vagy pedig a lámpa segítségével. Felül ugyanis van két gomb, egy bekapcsoló és egy módválasztó.

Utóbbit ha megnyomjuk, akkor pulzáló színváltásokat, vagy egy konkrét színt tudunk bekapcsolni, a billentyűk körül pedig érintérzékeny a felület, ha ott tekergetjük az ujjunkat, akkor a fényerőt, a módválasztót lenyomva és símogatva a fényforrást pedig a kék, piros, zöld, lila stb. között mászkálhatunk.

A 20 000 órányi élettartamával a Xiaomi Mi Bedside Lamp igen sokáig hasznos tagja lesz a háztartásnak, a Mi Home (hosszan kell lenyomni a két gombot a párosítás megkezdéséhez) appon belül pedig tényleg könnyedén lehet kezelni a lámpát. Van egy vicces funkció is, a telefon kamerájának a segítségével le lehet olvasni a színeket szinte bármiről, így a környezethez igazítható a világítás. Bluetooth gatewayként is használható az eszköz, így más termékeket is hozzá tudunk kapcsolni, vagy távolról vezérelni.

A dobozban egyébként a lámpán kívül hálózati adaptert is találunk, szóval mindent, ami a működéshez szükséges. Az alant látható videóban mindent részletesen bemutatunk:

A Xiaomi Mi Bedside Lamp 14 900 forintért vásárolható meg a Lurdy Mi Store-ban és a www.xiaomi.hu webshopban. Egy lámpáért első blikkre nem tűnik kevésnek, de ha belevesszük a 16 millió színárnyalatot, az okosotthon ökoszisztémával való együttműködését, a Bluetooth gateway képességét, valamint a színkódok leolvasását appon keresztül, máris érdemes lesz rohanni érte a boltba, mert a tudásán belül még a külseje is igencsak megnyerő.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu