Kínában még Mijia márkajelzés alatt (immár Xiaomi Smart Life néven fut az okosotthonos szegmenst jelölő Mijia) került forgalomba az itthon Xiaomi Mi Electric Shaver S500 néven megtalálható elektromos borotva, ami a Soocas S3-hoz hasonló, de nagyobb tudást garantál. Az S500 ugyanis megkapta a lebegő fejet, a kettős vágóélt, plusz még egy kijelzőt is, hogy láthassunk pár fontos információt.

A Xiaomi Mi Electric Shaver S500 PPG burkolata ujjlenyomat taszító, ráadásul jó a fogása is, kényelmes a borotválkozás. A dobozban élvédőt, tiszítótkefét és USB-C kábelt találunk, utóbbival lehet nagyjából 1,5-2 óra alatt feltölteni a készüléket a hátul lévő csatlakozón keresztül, ami után úgy 60 percig tudjuk haszálni. A kijelző mindenképpen hasznos újítás, láthatjuk a töltöttségi százalékot, plusz az üzemmódot is, hiszen van gyorsabb és lassabb ebből.

A gyorsabb mód esetén akár 3000 fordulatot is meg tud tenni a motor percenként, a dupla vágóéleknek köszönhetően pedig az egyik penge megemeli, a másik pedig lekaszabolja a szőrszálat. A sima arcbőrhöz még jótékonyan járul hozzá, hogy a fej 9 irányban képes mozogni, ezáltal az átlagosnál sokkal jobban követi az arcformát, plusz még maguknak a tripla kialakítású korongoknak is van rugalmassága. A fej és az élek is egy mozdulattal levehetők, tisztíthatók, cserélhetők.

Az iPX7 vízállósággal rendlekező Xiaomi Mi Electric Shaver S500 ára 13 900 forint a Lurdy Mi Store-ban és a webshopban, ennyiért pedig egy remek kis borotvát kapunk, ami amellett, hogy jól néz ki, nagy tudással is rendelkezik, könnyű tölteni, plusz nagyon precíz munkát tud végezni. Saját használatra és ajándékba is kiváló választás.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.