Elragadó szemek, megnyerő mosoly, és már meg is van a fél siker egy randevún, egy állásinterjún, vagy egy tárgyalás előtt. Igen ám, de a szép mosolyhoz egészséges fogak is kellenek, rendszeres fogmosással egybekötve. De nem mindegy, hogy meddig és mennyire jól mosunk fogat. A Xiaomi Mi elektromos fogkefe segít abban, hogy tudjuk, mi hogyan helyes igazán.

A Xiaomi Mi elektromos fogkefe korrózióálló, fémmentes, ráadásul az IPX7 védelemnek köszönhetően vízálló, még a markolaton lévő gomb is szigetelve lett. Oldalt textúrázott a kialakítás, hogy vizes kéz esetén se csússzon ki a kezünkből a készülék. A belül lévő motor percenként 31 ezerszer rezegteti meg a fejet, a maximum kimeneti nyomatéka pedig 230g/cm. Három fokozat van, egy standard, egy kiméletes, valamint egy személyre szabható. Nem egy csendes eszköz ez, de az elektromos fogkefék már csak ilyenek.

A sörtét az amerikai DuPont cég fejlesztette ki, lágy, mégis erős, nem irritálja az ínyt, nem karcolja a fogzománcot, az átlagos fogkeféknél 40%-kal sűrűbb. A fogkefe szinte elengedhetetlen társa a Mi Home alkalmazás, a párosításhoz kikapcsolt állapoban kell 3 másodpercig nyomva tartani a bekapcsológombot. Ezután már hozzá is adhatjuk a listához a kütyüt, elérve a plusz funkciókat.

A Xiaomi Mi elektromos fogkefén lévő led is segít az akkumulátor töltésének kijelzésében, de az appban százalékosan láthatjuk mindezt, plusz azt, hogy még hány napig használhatjuk a könnyedén cserélhető fejet. Ezen felül lehetőségünk nyílik személyre szabni a harmadik módot, plusz akár még azt is beállíthatjuk, hogy a bekapcsolás után tíz másodpercig még ne induljon el a rezegés, hogy legyen időnk rárakni a fejre a fogkrémet. Választhatunk íny- és nyelvtisztítást is.

A beépített gyorsulásérzékelőnek köszönhetően hat zónát figyel a fogkefe, hogy jól mostuk-e meg a fogainkat, plusz láthatjuk, hogy időben jók vagyunk-e, vagy sem (2 percet minimum elvár a cucc). A 700 mAh-s akkumulátor hihetetlenül jól bírja a strapát, normál használat mellett 2-2,5 hetente kell majd tölteni a mellékelt dokkoló segítségével.

A Xiaomi Mi elektromos fogkefe mindössze 9990 forintba kerül a Xiaomi.hu webshopban és a Lurdy Mi Store-ban, ennyi funkciót látva, ilyen kialakítást megtapintva és ilyen képességekkel ellátva alighanem az egyik legjobb elektromos megoldás most ez a piacon.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu