Rendesen berobbant a nyár. Ameddig még májusban azon gondolkodtunk, hogy sosem köszönt be a meleg, júniusra megmutatta az időjárás, hogy Magyarország bizony perzselő is tud lenni. A klíma jó megoldás lehet a forróságra, ám a beszerelése egyrészt drága, másrészről pedig nem mindenkinek a szervezete tolerálja. Van viszont egy jóval kedvezőbb árú alternatíva, méghozzá a ventilátor, ami sokat segíthet a bajon. A most bemutatásra kerülő Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 ráadásul még okos is, így nem csak magáról az eszközről, hanem okostelefonról is lehet vezérelni.

mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

A dobozban darabokra szedve találjunk a készüléket, ám gyorsan össze lehet szerelni mindent, lényegében összedugjuk a tartót, majd pedig egyesével felcsavarjuk a hátsó részt és a lapátot, majd pedig utóbbit lefogadjuk és mehet rá a burkolat. A lapát 5+2-es kialakítású, hogy még nagyobb légtömeget mozgasson meg, akár 14 méterre is el tudja juttatni a lágy szellőt. A tartó szétválasztható, így asztalra vagy a padlóra is rakhatjuk a ventilátort, aminek a feje 140 fokban képes forogni, felfelé-lefelé pedig 39%-ban állítható.

A Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 nagyon kevés energiát fogyaszt, köszönhetően a továbbfejlesztett motornak, 1-es fokozaton mindössze 1 kWh-val terheli meg a számlát. Sok funkciót elérünk a lapát mögött található gombokról, itt lehet például az ventilátort kikapcsolni, párosító módba helyezni, a forgását engedélyezni, illetve a fújás erősségét négy szintben állítani. Utóbbit még inkább személyre szabhatjuk a Xiaomi Home alkalmazások keresztül, a kapcsolódás pontos menete a fenti videóban látható.

A párosítás után már azonnal konfigurálhatjuk a forgást mértékét (30-60-90-120-140 fok), plusz időzíthetjük a kikapcsolást 1 perc és 8 óra között, nem utolsósorban a ventillálás szintje is megadható 1-100% között. Akad még menüpont a pittyegés kikapcsolására, vagy éppen a gyerekzár aktiválására.

A Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2 tehát nem csupán egy nagy hatékonyságú, keveset fogyasztó ventilátor, hanem az okostelefonos irányításának köszönhetően még a Mi Home ökoszisztémába is integrálható, plusz akár hanggal is vezérelhető. Érdemes tehát tenni egy próbát; a Mismart Webáruházban most beszerezhető a készülék.


mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház