mismart - webáruházA legnépszerűbb Xiaomi
termékek a mismart webáruházban.

Többféle Yeelight világítástechnikai termékkel foglalkoztunk az utóbbi időben, gondoljunk csak a GU10-es izzókra, a színes okosizzóra, vagy éppen a szabályzóra. Mennyezeti lámpából is teszteltünk már mozgásérzékelős változatot, most pedig ismét egy okosabb típust nézünk meg közelebbről, sőt, igazából kettőt is, a Yeelight Arwen Ceiling Light 450C/550C-t. A kettő modell között nincs lényeges különbség, mindössze méretben, maximális fényerőben és némileg árazásban térnek el egymástól, de a működési elvük teljesen ugyanaz.

A Yeelight Arwen Ceiling Light 450C egy 495 x 92 mm-es, az 550C pedig egy 598 x 102 mm-es lámpa, nyilván ennek megfelelően a fényerő is különbözik, előbbi 4000 lumenes (10-20 m2), utóbbi pedig 4500 lumenes (20-30 m2) maximummal bír. Innentől kezdve viszont a két termék specifikációja megegyezik, a várható élettartam mindkettő esetén akár 25 000 óra is lehet, ami napi pár órányi használattal is sok-sok évet jelent. A kialakítás minimalista, plusz bogár és pormentes, de van egy tartó elem, amiről villámgyorsan le lehet választani a lámpát, ha mégis le szeretnénk porolni a külsejét. A felszerelés egyszerű, persze a bekötéshez némi szakértelem azért szükséges.

A dobozban a csavarokon és a tipliken kívül még egy távirányító is jár (a CR2032-es elem nem tartozék!), ez Bluetooth-on keresztül segít vezérelni a készüléket. A párosításhoz a bekapcsolás után kell hosszan nyomni az M és az OFF gombokat, persze mindenekelőtt magát a lámpát is hozzá kell kapcsolni a Xiaomi Home vagy a Yeelight alkalmazáshoz, de erről a lenti videóban mesélünk bővebben:

A Yeelight Arwen Ceiling Light 450C/550C modellek nagy előnye, hogy nem csak fő fényforrással rendelkeznek, hanem hangulatfénnyel is. Előbbit 81 darab 1W-os, utóbbit pedig 60 darab 0,2W-os led biztosítja, a fehéregyensúly 2700-6500K között változtatható, de módosítható a fényerő, valamint a 16 millió szín is. Ahhoz, hogy ezeket állíthassuk, le kell tölteni Androidra/iOS-re a Xiaomi Home vagy a Yeelight alkalmazást. Mindkettővel kompatibilis, a párosítás pedig a már megszokott módon zajlik, tehát 2,4 GHz-es hálózatot kell használni, majd a programon belül konfigurálható minden.

Kényelmes, hogy nem csak távirányítóval lehet a fő funkciókat vezérelni, hanem okostelefonnal, vagy éppen hanggal is. A Yeelight fényforrásai ugyanis támogatják az Amazon Alexát, a Google Asszisztenst vagy éppen az Apple Sirit, így bármikor utasíthatjuk a lámpákat, azok színeit, fényerejét. Persze ehhez egyelőre angol tudásra is szükség van, de még így is teljesen jó dolog ez, a Xiaomi Home-on belül pedig rengeteg pluszbeállítás is rendelkezésre áll, kezdve az automatizáló folyamatoktól egészen a kikapcsolás időzítéséig.

A Yeelight Arwen Ceiling Light 450C/550C tehát egy kettő az egyben eszköz, a legutolsó képen is látható, hogy mennyire hangulatos, ha a holdfény mód mellett még egy kis hangulatvilágítást is bekapcsol a felhasználó, így elalváshoz, filmezéshez vagy vacsorához is kiváló társ lehet akár a nagyobb, akár a kisebb verzió. Ha pedig bármelyik elnyerte a tetszést, akkor a Mismart Webáruházban lehet beszerezni őket, a 450C-hez ERRE a linkre, az 550C-hez pedig ERRE a linkre érdemes kattintani.

mismart.hu webáruház | Xiaomi termékek széles választéka a hivatalos viszonteladótól

Mi Store Lurdy Ház
(1097 BP, Könyves Kálmán krt. 12-14.)
Mi Store Debrecen
(4024 Debrecen, Csapó utca 30.)
Mi Store Szeged
(6724 Szeged, Londoni krt. 3.)
Webshopwww.xiaomi.hu
Facebookxiaomimistorehu
Instagramxiaomimistorehu
YouTubeMismart
Mi Smart Webáruház
Webshopwww.mismart.hu
Facebook: mismart.hu
Instagram: mismart.hu
YouTube: Mi Smart Webáruház