Az a frankó a Xiaomiban, hogy számos partnerrel szövetkeznek a minél többfajta termék piacra dobásának céljából. A Soocasszal már egy ideje nagy az összeborulás, fogkefe, hajszárító, számos készülék bekerülhetett így a portfólióba. Az egyik legújabb kütyü a Soocas N1, ami hivatalosan egy orrszőrnyíró, de a fülszőr és a szemöldök ápolására is kiválóan használható.

A készülék erősen hajaz egy fogkefére, legalábbis az alja, van egy gomb középen, amivel be- és kikapcsolhatjuk a kütyüt, csúszásgátló, ellenálló ABS műanyagból készült. A Soocas N1 egy ceruzaelemmel működik, ehhez az alsó részt kell lecsavarni. A teteje is letekerhető, érdemes is, hiszen hiába rendelkezik IPX5 minősítéssel, külön ajánlott mosni a pengéket. Merthogy dupla vágóéllel rendelkezik az N1, a felső vérzés és bőrirritáció nélkül dolgozik, a keményebb munkát viszont az alsó, gyorsabban mozgó alkatrész végzi.

Egyáltalán nem kell attól félni, hogy a mindössze 76 grammos nyíróval sérülést okoznánk magunknak, szépen elrejtették a pengéket, és bár először félve próbálkozik az ember, hamar rájön, milyen szépen lehet dolgozni vele. A dobozban kapunk egy élvédőt, valamint egy bársony tokot is, így könnyedén szállíthatjuk, berakhatjuk a bőröndbe utazás előtt.

Egy elemmel jó sokat munkálkodhatunk, nincs hivatalos adat, de alighanem több tízórányi működést tesz lehetővé az energiaforrás. A Soocas N1 ára mindössze 4 290 Ft, és bár elsőre nem gondoljuk úgy, hogy érdemes beszerezni, mégis amikor elkezdjük használni, rájövünk, mennyire hasznos és mennyire sokat segít a mindennapi ápoltság megtartásában.

Már kapható az Mi Store-ban és a xiaomi.hu webáruházban.

Mi Store Lurdy Ház
Cím: 1097 Budapest
Könyves Kálmán körút 12-14.
lurdy@xiaomi.hu
Nyitvatartás: H – P: 10.00 – 20.00
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

www.xiaomi.hu

Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók.